top of page

Camper Outlet 15 t/m 17 november 2019

Van donderdag 14 november t/m zondag 17 november 2019 organiseert Noorderzon Campers voor de vijfde keer een Camper Outlet aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Wij zijn er ook!

instructierit Tineke

Tineke de Ruijter zal op vrijdag, zaterdag en zondag van 10-16u op de Camper Outlet aanwezig zijn om alle dames van eventuele ‘camper drempelvrees’ af te helpen. Rijden in een camper is net wat anders dan rijden in een personenauto, maar voor iedereen te leren. Het is bovendien heel handig als u op vakantie – indien nodig – ook achter het stuur kunt kruipen. Tineke gaat met u mee als u in een van de campers stapt om zelf een stuk te rijden, én te parkeren. Opgeven voor deze praktische workshop is niet vooraf mogelijk, maar meldt u bij binnenkomst aan bij een van onze medewerkers en wij plannen de rit voor u in. Vol=vol.

workshop Arie

Arie de Ruijter zal op vrijdag, zaterdag en zondag om 11u uitleg geven over het aanschaffen en veilig rijden in een camper. Arie is auteur van het boek ‘Dus u wilt een Camper’ en kan u alle ins en outs vertellen als u overweegt een camper te kopen.

bottom of page