top of page

VrouwRijdtCamper op CamperExpo Houten

Rij-instructeur Tineke de Ruijter was actief op CamperExpo Houten met gratis proefrit.

De CamperExpo vond plaats van 23 t/m 25 maart 2018.

Denkt u ook dat de camper zo groot is en dat u daar niet in kunt rijden? Wilt u eens proeven aan het rijden in zo’n grote camper? Kruipt uw partner in de regel achter het stuur en wilt u daar verandering in brengen? Vindt u het achteruitrijden of het inparkeren met uw camper lastig? Op CamperExpo had u de kans!

​​

​​​​​​​​​Tineke de Ruijter, rijinstructrice, reed tijdens CamperExpo Houten met een camper van Benica Campers uit Enschede. Geïnteresseerde vrouwen konden zich opgeven via een vóórinschrijving en op de stand van VrouwRijdtCamper. Het liep storm. 30 mensen hebben de kans gekregen een half uur met een camper rond te rijden. Het enthousiasme was groot.

bottom of page