Blog

VrouwRijdtCamper op CamperExpo Houten

Gratis proefrit 23 t/m 25 maart 2018, Houten (Utrecht) Denkt u ook dat de camper zo groot is en dat u daar niet in kunt rijden? Wilt u eens proeven aan het rijden in zo’n grote camper? Kruipt uw partner in de regel achter het stuur en wilt u daar verandering in brengen? Vindt u het achteruitrijden of het inparkeren met uw camper lastig? Dan heeft u op CamperExpo Houten de kans! Tineke de Ruijter, rijinstructrice, rijdt tijdens CamperExpo Houten met een camper van Benica Campers uit Enschede. Ook u kunt zich opgeven om deze ervaring rijker te worden! Geïnteresseerde vrouwen kunnen zich nu al opgeven. Vóórinschrijving via peter@plusproducties.nl Stuur uw naam, (mobile) telefoonnummer en mail

Uitslag van de prijsvraag op de Kampeer & Outdoorbeurzen van Gorinchem en Hardenberg

De winnaar van de prijsvraag van VrouwRijdtCamper op de Kampeer & Outdoorbeurzen in Gorinchem en Hardenberg is gewonnen door Mevrouw Ester Kleinherenbrink. Zij wint een overnachting op camperplaats Afslag Nagele en 2 uur camperrijles. Ester van harte gefeliciteerd. De vraag was: "U rijdt in uw camper. U spiegelt. Na hoeveel seconden / minuten spiegelt u opnieuw?" Het antwoord: Rijinstructeurs leren hun leerlingen elke 8 tot 10 seconden in de spiegels te kijken.

VrouwRijdtCamper in Gorinchem

https://www.facebook.com/kampeeroutdoor/videos/1594567970630391/ VrouwRijdtCamper was aanwezig op de Kampeer & Outdoor Beurs van Gorinchem. Nadine maakte als eerste gebruik van de mogelijkheid van een gratis proefrit. Kijk mee naar haar ervaring in de door Benica Campers uit Enschede beschikbaar gestelde camper. Tijdens de drie beursdagen maakten 27 dames gebruik van de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om in een 7.41 m lange camper te rijden. Enthousiasme alom toen de dames terugkeerden bij de stand. Een drempel genomen en nu zelf aan de slag in de eigen camper. Wie volgt?

Archief

Tineke de Ruijter

tineke@vrouwrijdtcamper.nl

06 - 270 645 31

Zeeuws-Vlaanderen 29

8302 PD Emmeloord